Όροι χρήσης online καταστηματος manto.gr

Το κατάστημα ΜΑΝΤΩ μέσω του διαδικτυακού της τόπου manto.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους, τους οποίους οι επισκέπτες θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά πριν προβούν σε επίσκεψη / χρήση των σελίδων υπηρεσιών του. Η περιήγηση στο manto.gr ή/και η χρήση των υπηρεσιών του συνιστά έμπρακτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ότι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του manto.gr. Το κατάστημα ΜΑΝΤΩ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, οι δε επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση τεκμαίρεται ότι έχουν διαβάσει και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

To περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του manto.gr (εκτός όσων υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή αποτελούν εμπορικά σήματα ή διακριτικά τρίτων) αποτελούν ιδιοκτησία του καταστήματος ΜΑΝΤΩ και διατίθενται στους επισκέπτες του manto.gr αυστηρά για προσωπική τους χρήση. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο χρήση ή αναπαραγωγή τους, εν όλo ή εν μέρει, σε οποιοδήποτε μέσο, για οποιαδήποτε αιτία ή σκοπό, χωρίς την έγγραφη άδεια ή, κατόπιν υπόδειξής της, άδεια του δικαιούχου των σχετικών δικαιωμάτων.

Υποχρεώσεις Επισκέπτη

O επισκέπτης του manto.gr οφείλει να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις, καθώς και να απέχει από κάθε παράνομη ή καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του manto.gr . Οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στο manto.gr , απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των πληροφοριών ή υπηρεσιών του από επισκέπτη αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη. Το κατάστημα ΜΑΝΤΩ διατηρεί το δικαίωμα να στραφεί με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο κατά επισκέπτη για την διακοπή τυχόν παραβατικής συμπεριφοράς ή πράξης και την αποτροπή της επανάληψής της στο μέλλον, καθώς και για την διεκδίκηση αποζημίωσης από τον επισκέπτη για κάθε προκληθείσα ζημία.

Προσωπικά Δεδομένα

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα manto.gr, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας.

Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα manto.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Το διατιθέμενο είδος

Τα προϊόντα που διατίθενται από το ηλεκτρονικό κατάστημα manto.gr, έχουν όλα ευρωπαϊκές προδιαγραφές, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετήσουν πελάτες από όλα τα μέρη της Ευρώπης. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορεί κανείς να τα βρει ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται μέσα στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος και επιλέγοντας αργότερα το όνομα του συγκεκριμένου προϊόντος που τον/την ενδιαφέρει.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικώς ή μερικώς) θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μέσω e-mail στο: mandoparos@gmail.com. Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, δίνεται μέχρι τη χρονική στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε ακύρωση μετά το πέρας της χρονικής αυτής περιόδου, είναι αδύνατη.

Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα manto.gr, προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Παραλαβή από το κατάστημά μας.
  • Με Αντικαταβολή.
  • Με πιστωτική κάρτα μέσω της Alpha Bank (είτε με εφ’ άπαξ χρέωση του ποσού είτε με έντοκες δόσεις).
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.​

Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που υπάρχει σε διαθεσιμότητα στην εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας), ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 72 ώρες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα manto.gr χρησιμοποιεί υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier) για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς και συμπεριλαμβάνονται στη παραγγελίας σας.

Τιμές των διατιθέμενων προϊόντων

Οι τιμές που αναγράφονται αφορούν πληρωμές τοις απολύτου μετρητοίς. ​Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς τιμοκαταλόγους του ηλεκτρονικού καταστήματος manto.gr, συμπεριλαμβάνεται και ο σχετικός Φ.Π.Α.(24%) .

Το ηλεκτρονικό κατάστημα manto.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος αναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων που διαθέτει στις αποθήκες του.

Επιστροφές

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασης των προϊόντων που αγοράσατε λόγω μη φυσικής παρουσίας σας κατά την αγορά.

ΔΕΝ επιστρέφονται, ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΕΡΗ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων που παραλάβατε θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στη διεύθυνση mandoparos@gmail.com ή τηλ επικοινωνίας 22840 22635 περιγράφοντας το αίτημα επιστροφής και θα λάβετε απάντηση μας.

Οι επιστροφές και αντικαταστάσεις προϊόντων μπορούν να γίνουν μόνο εάν πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.
  • Το προϊόν(ντα) να είναι άθικτο(α) και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν(ντα) θα πρέπει να ακολουθούνται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης, Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο, κτλ). Όλα τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.

Όλα τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.

Αντικατάσταση προϊόντων

Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος θα πρέπει η επιστροφή προς εμάς να έχει την ένδειξη ”Χρέωση Παραλήπτη”. Εμείς μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή του και η αποστολή της παραγγελίας θα επιβαρυνθεί με 4€ έξοδα αποστολής.

Ελαττωματικά προϊόντα

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό τότε μπορεί να γίνει είτε αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν, είτε αγορά ισόποσης αξίας, είτε επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημέρα που το κατάστημα μας θα παραλάβει τα προϊόντα. Στην επιστροφή συνυπολογίζονται και τα μεταφορικά έξοδα που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.